Wahhh!!! Kolesterol Turun Dalam Masa 2 Bulan

Haaa.. siapa yang ada masalah kolestrol tinggi, atau pun masalah nafsu makan tak terkawal..hihihi… lebih2 lagi makanan berlemak..sangat digalakkan beli produk baru Shaklee, Phytocol-ST namanya.. berbelit lidah nak sebut

 

Kolesterol adalah lemak. Lemak adalah kolesterol. Memula dulu saya pun tak faham apa lah bezanya. Ni info dari Nutritionist Sarah.

Kolesterol ni bagus sebenarnya untuk penghasilan hormon dalam badan.

 

Tapi kalau banyak sangat, ia akan berkumpul dalam salur darah dan melekat kat organ dan seterusnya menghasilkan penyakit berbahaya seperti strok, sakit jantung, darah tinggi, etc.

Turunkan Bacaan Kolesterol

Biasanya pihak hospital akan bagi ubat untuk bantu turunkan bacaan kolesterol.

Shaklee juga ada supplement khas untuk bantu kawal dan turunkan bacaan kolesterol – Phytocol ST

phytocol

Phytocol Kawal Bacaan Kolesterol

Phytocol Kawal Bacaan Kolesterol

Phytocol mengandungi Fitosterol dari tumbuhan yang mempunyai struktur lebih kurang macam kolesterol.

Fitosterol ini akan bertempek kejap pada dinding usus untuk halang kolesterol daripada terserap ke dalam salur darah.

Kemudian ia akan angkut dan buang semua kolesterol yang terkumpul dalam usus, dengan Fitosterol pun keluar sekali.

phytocol3

Ada yang terlepas sikit, tapi Fitosterol boleh kawal supaya tak semua terlepas.

Yang terlepas tu, kita nyahkan menggunakan Omega Guard

Perkongsian Bacaan Kolesterol Turun Dengan Phytocol

Berikut adalah perkongsian dari salah seorang pengamal Phytocol, iaitu Tuan Ethan Wang.

Beliau mula ambil bacaan kolesterol tanpa Phytocol pada 26 March. Bacaan kolesterol di catat 129 mg/dl

Dan bacaan seterusnya di ambil lebih kurang 2 bulan selepas konsisten Phytocol, iaitu pada 30 May. Bacaan kolesterol menurun kepada 101 mg/dl!

Untuk melihat perubahan bacaan kolesterol, sekurang-kurangnya kita memerlukan masa 30 hari kerana cycle kolesterol akan bermula semula selepas lingkungan sebulan.

Perkongsian Tuan Ethan Wang

Slide2

Slide1

Saya nak order Phytocol!

Harga sebotol Phytocol adalah RM 197 untuk kegunaan sehingga sebulan.

Untuk order Phytocol, anda boleh hubungi saya di

SID-1065293

Comments

  1. ya..kolestrol turun merupakan petanda yang baik
    Hero Borneo recently posted…Temuramah Pelajar UNIMAS Bersama Hero BorneoMy Profile

  2. kala kita nak kurus apa sahaja boleh tapi mesti kuatkan. bahagian bila tahu ia turun ;)
    suri recently posted…Melakar Syurgawi IdamanMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing