VIVIX PELABURAN KESIHATAN PALING BERBALOI

Assalamualaikum…

Kali nih Roe nak cerita lagi pasal testimoni Vivix Shaklee. Semakin hari semakin banyak testimoni mengenai Vivix Shaklee yang dapat kita tengok dan baca.Saya pun termasuk lah yang skeptikal dengan testimoni yang sangat indah dan ajaib belaka nih.

Cuma saya tergerak mendalami lebih tentang produk Vivix ni. Sebelum ni saya ada kongsikan banyak INFO VIVIX yang boleh di nilai sendiri oleh para pembaca.

Yang menariknya adalah kerana VIVIX bukan produk ciptaan di kilang dengan semberono taw!
Vivix telah menjalani pelbagai ujian SARINGAN, ujian MAKMAL dan ujian KLINIKAL sebelum di keluarkan untuk jualan kepada orang awam.

Slide2

Kenapa saya katakan ianya adalah pelaburan paling berbaloi dan baik untuk kesihatan? Cuba anda lihat kos rawatan penyakit yang kronik dan selalu wujud di Malaysia nih.

Slide1

Sangat-sangat menakutkan kan bila kita tengok jumlah yang perlu kita laburkan untuk penyakit-penyakit nih kan.

Anda boleh tonton video ini yang menerangkan mekanisma cara VIVIX bertindak ke atas SEL secara terus dan bagaimana proses penyulingan PROPREITARI membantu VIVIX untuk memberi kesan tindak balas ke atas sel tubuh badan kita

AMARAN KERAS:

1 – Vivix bukanlah UBAT. Vivix tidak menggantikan ubat dan tidak bertindak seperti ubat. Vivix adalah makanan tambahan (supplemen). Dapatkan nasihat doktor jika anda bergantung kepada ubat sebelum mencuba Vivix

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing