Variasi resipi bancuh ESP

Haaa.. Nak cerita lagi pasai best seller produk shaklee.... ESP… Suka Roe nak kasik tau laie yang ESP Shaklee adalah antara KILLER PRODUCT Shaklee!!!….

Hanya  mereka yang dah rasa kehebatannya jer yang faham ape yg saya bicarakan disini…. ESP??… ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protein..

 Ok lah untuk post kali nih, saya taknak cerita panjang pasal ESP..entry kali ni Roe nak share cara2 bancuh ESP…Especially yang baru beli atau dah lama beli tapi dah bosan dah..asik bancuh dengan susu jerrr. ..

 Kebiasaannyer satu sudu besar ESP dibancuh bersama satu gelas besar air suam. Tapi meh sini Roe nakbagi tau meh, sebenarnya ESP nih lagi sedap kalau di bancur dengan memacam perisa… Nak tau?? Jom tgk kat bawah nih.. Roe nak kongsi-kongsikan campuran yang boleh membuka selera anda bila mengshake-shake ESP nnt.. Kirenya ikot tekak masing2…

  • ESP + Air suam/sejuk
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP…boleh add on almond or fruits.bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + Susu Tepung (any brand)
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + Jus Twister Tropicana(ikot ler perisa ape pun)
  • ESP + Yogurt drink
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + Sirap bandung
  • ESP + fresh milk + oat+serbuk koko+madu (ni resipi Dr Muhaya)

 

Variasi Resepi ESP Shaklee

Variasi Resepi ESP Shaklee

Haaa.. itu lah sedikit sebanyak variasi yang boleh kita cuba untuk di satukan dengan ESP…

ESP ni bukan untuk ibu menyusu je yer… ia sesuai utk seisi keluarga..UNTUK:

1. Orang yang ingin kekal sihat..
2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.
3. Kanak-kanak bersekolah
4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak
5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan
6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik,
7. Ahli sukan dan bina badan
8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat …dan yang inginkan kulit yang cantik

apa keistimewaan dan kelebihan ESP?…boleh baca kat link ni

Tercari-cari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau anda ingin menjana pendapatan 4-5 malahan 6 angka sebulan hanya dari rumah?

Fanpage: http://www.facebook.com/supernifzvitamin

Email: supernifz@gmail.com

No. HP: 012- 658 4283 (WhatsApp..Sms…)

Kawasan COD: Seri Manjung, Sitiawan, Lumut

Postage : Tak kira di mana anda berada….

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing