Up & Down

#tsunamishaklee

#10wave

Tipulah kan kalau cakap tak der masalah dalam buat bisness online nih kan(Shaklee aa tuh). Memacam jenis masalah yang kadang tuh boleh buat Rohie rase down.

1.Ada yang beriya tanya itu ini pasal supplement, bila berkajang-kajang kita terangkan kat depa, boleh depa senyap jer pulak lepas tuh… haduih…

2.Dapat pulak wasap yang &^%$#. Memula dok tanya beriya2 dan dah sampai tahap nak bank in dah. Tetiba boleh pulak dia tiunnn tanya soalan *&^(*&%$. Eeeeeeee…

3.Tak kurang jugak lah ada yang nak mintak hutang lah, nak bayar secara ansuran lah, kenal pun tak, lagi mau hutang bagai…

Tapi sib baiklah ada leader2 yang superb kat iReach nih, pada depa nih lah ai mengadu nasib & banyak yang depa nih beri tunjuk adar untuk menguatkan semangat.

Tak per lah, Rohie anggap itu semua asam garam dalam nak Berjaya. Mana syiok kalau takder masalah kan… dari masalah itu lah kita banyakkk belajar….fb_img_1474009650372

Comments

  1. semua normal kalau dah biasa dalam business kan :)

  2. Setiap bisnes ada cabaran dan dugaannya untuk berjaya :)
    Sync recently posted…8 Sebab Gagal Temuduga Separa PerubatanMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing