Tentang Saya

Assalamu’alaikum Wrt dan Salam Sejahtera,

Hai Para pembaca Blog SuperNifzVitamin

Nama saya Rohimaiza Abdol Rgani. Anda boleh panggil saya dengan nama manja Rohie @ Roe ajer.

 

Pada mulanya saya pengguna Shaklee untuk diri sendiri dan ahli keluarga sahaja.Ternyata saya sangat berpuas hati dengan produk Shaklee. Ia dapat membantu saya menghadapi masalah rutin saya seperti kurang cergas, tak bermaya dan tampak lesu. Almaklum sahajalah apabila saya disahkan mengandung anak ketiga, tubuh badan saya bertindak negatif…. Justeru itu saya memerlukan satu ‘Energy Booster’ untuk mengembalikan tahap kecergasan dan kesihatan saya disamping bayi kandungan saya sihat walafiat…. Di sinilah bermulanya saat indah saya jatuh cinta dengan Shaklee.

 

kami

Saya mula mengambil Shaklee semasa mengandungkan putera ketiga. Sebagai mama yang berkerjaya,badan saya cepat terasa letih dengan seharian bekerja, melayan kerenah anak-anak ketika pulang dari kerja, masalah “Simpul Mengkarung”, ditambah dengan masalah sakit tapak kaki tiap kali bangun dari tidur. Saya mula tertarik dengan Shaklee, ketika mengGOGGLE untuk mencarik penyelesaian masalah-masalah yang saya hadapi.

Alhamdullilah setelah mengamalkannya,masalah yang selama ini saya tanggung, mula berkurangan, sehinggalah kelahiran putera yang ketiga dah keempat. Memang terbukti keberkesanan Vitamin yang super power ini. Mama yang sentiasa bertenaga dan ceria akan menghasilkan rumah tangga yang lebih bahagia.
Alhamdulillah, saya menyusukan sepenuhnya anak saya yang ketiga dah keempat sejak saya mengamalkan vitamin Shaklee. Menyusukan anak lelaki dan menyusukan anak perempuan adalah dua pengalaman yang berbeza sepenuhnya. Penyusuan susu ibu bukan hanya mengenai kuantiti susu, tetapi ia mengenai stamina ibu, mood ibu, etc
:) Shaklee sangat menarik kerana ia nya berkesan dan tiada kesan sampingan. Menyedari hal ini, saya berkeputusan untuk berkongsi kebaikan Shaklee dengan semua rakyat Malaysia dan berharap agar saya dapat membantu golongan yang berhadapan dengan masalah kesihatan atau penyusuan.

Follow dan Subscribe Blog saya untuk lebih informasi mengenai kesihatan dan Shaklee.

Anda juga boleh hubungi saya via Email supernifz@gmail.com

Salam Perkenalan,
Sign-latest