Sijil Halal Shaklee Terbaru 2014

Sejak 2 menejak nih, ramai yang mempertikaikan tentang Shaklee n HALAL ke TIDAK. Alhamdullilah , setakat ini, Shaklee adalah prodak halal yang di sahkan oleh Islamic Service Of America (ISA). ISA adalah salah satu badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

 
Untuk pengetahuan semua yang masih ragu-ragu tentang HALALnya Shaklee ni, Produk Shaklee di hasilkan dan dibungkus di USA sebelum diimport ke Malaysia. Oleh sebab itu, setiap produk ini perlu disahkan HALAL oleh badan pengeluar sijil yang diiktiraf di negara masing-masing seperti JAKIM di Malaysia dan ISA serta INFANCA (IslamicFood and Nutrition Council of America) di Amerika Syarikat. Haaa.. selepas itu, baru lah boleh masuk pasaran Malaysia… Bukan sewenang-wenangnya taw.
 
Justeru, untuk produk Shaklee ini, telah pun mendapat sijil halal yang sah daripada ISA, badan pengeluar sijil HALAL di Amerika Syarikat.
 
 
 
 
Setiap tahun Shaklee akan mendapat sijil pengesahan halal daripada ISA sendiri.  Dan bagi tahun baru 2014, pihak Shaklee telah pun mendapat Sijil Halal Terkini.
 
Sijil Halal Shaklee 2014

Sijil Halal Shaklee 2014

Semoga perkongsian ini dapat memberi pencerahan untuk mereka-mereka yang masih tertanya-tanya kat luar tuh k…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing