Shaklee Vita-Lea Multivitamin Terbaik

Shaklee Vita-Lea Multivitamin Terbaik

Vita-Lea keluaran Shaklee merupakan Supplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan oleh penyelidik Sains terbaik Shaklee dengan harga mampu milik.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

 

Penemu Miltivitamin Pertama Di Dunia

Penemu Miltivitamin Pertama Di Dunia

Pada tahun 1915, Dr Forrest C.Shaklee telah berjaya menggabungkan kesemua micronutrient penting untuk tubuh manusia, dihasilkan dari tumbuhan segar tanpa bahan kimia. Lalu terhasillah Shaklee Vita-Lea.

Dr Shaklee telah menamakan Vitalea pada waktu itu dengan nama : Vitalized Minerals. Akhirnya Dr Shaklee telah menggabungkan kedua perkataan itu menjadi : Vita-Min

Itulah perkataan VITAMIN yang hari ini kita gunakan. Ia asalnya adalah dari perkataan Vitalized Minerals oleh Dr Shaklee.

 

Vitalized Minerals

Vitalized Minerals-MultiVitamin pertama

Kini Vita-Lea Shaklee masih lagi bertahan dan digunakan oleh jutaan umat manusia sejak lebih 90 tahun yang lepas. Ini membuktikan betapa produk Shaklee adalah selamat dan berkesan untuk manusia kerana ia telah lama bertahan dan masih digunakan dengan selamat sehingga kini.

Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik

Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik

 Produk Shaklee ini dihasilkan dengan pemantauan ketat oleh badan farmaseutikal bebas yang tidak terikat dengan Shaklee. Malah berbillion wang digunakan untuk proses Research and Development Shaklee.

Kerana itulah produk hebat seperti Vitalea dan pelbagai Produk Shaklee lain berjaya dihasilkan dan meberi kesan positif terhadap jutaan pengguna seluruh dunia.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing