Set Kurus Shaklee – BAKAR, BUANG DAN BINA

Bagi mereka yang nak makanan tambahan bagi membantu dalah proses menlangsingkan badan,Shaklee lah jawapannya. Shaklee ada menawarkan Set makanan tambahan bagi mengurangkan berat badan anda. Ramai yang sudah mencuba dan merasai perbezaannya. Anda tentu teruja.

 

Disiplin perlu ada dalam proses penurunan berat badan

Disiplin perlu ada dalam proses penurunan berat badan

Set Kurus Shaklee ini dihasilkan daripada vitamin semulajadi. Ibu-ibu yang menyusukan bayi  juga boleh mengambil Set Kurus Shaklee ini. Produk Shaklee ini tidak memberikan apa-apa kesan yang buruk kepada bayi. Berdasarkan pengalaman saya, set kurus Shaklee bukan saja menolong saya menurunkan berat badan malah susu bertambah banyak dan telah menolong saya menyusukan anak saya.

 

Konsep 3B

Konsep 3B

3 konsep utama supplement Shaklee – BAKAR, BUANG DAN BINA

BAKAR / MEMECAHKAN LEMAK

BAKAR / MEMECAHKAN LEMAK

 

                           1. BAKAR / MEMECAHKAN LEMAK

 

                       Supplimen : LECITHIN/ OMEGA GUARD

Kekuatan: Bertindak sebagai PEMECAH dan PEMBAKAR lemak dan kolestrol

 MENYAHKAN LEMAK

Proses menyahkan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard. Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung di dalam darah, dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

MEMBUANG/DETOX

MEMBUANG/DETOX

 

  2. MEMBUANG/DETOX

Supplimen: ALFALFA/HERB LAX

Kekuatan:membuang lemak-lemak dan segala sisa-sisa toksin dalam badan

 

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Apa yang sesuai untuk detox adalah Herb-lax atau Alfalfa. Bagi mereka yang tidak mengalami masalah sembelit boleh cuba Alfalfa. Herb-lax pula sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sembelit. Bagi ibu-ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil Herb-lax kerana dibimbangi akan memberi kesan cirit-birit kepada anak.

 

Membina Otot, Mengelak Kulit dari Menggelebeh

Membina Otot, Mengelak Kulit dari Menggelebeh

 3. BINA

Supplimen: CINCH/ESP (SOY PROTEIN)

Kekuatan: Membina Otot, Mengelak Kulit dari Menggelebeh

Cinch Shake merupakan minuman yang lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati disamping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, Leucine dalam Cinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. Boleh digandingkan dengan Cinch Energy Tea Mix.

 

MEMBINA OTOT DENGAN PROTEIN

Protein sangat diperlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.

Untuk protein terbaik, anda boleh memilih samada Cinch Shake/ESP atau jika anda ibu yang menyusukan anak, jangan ambil Cinch Shake ni, tapi gantikan dengan ESP/ MealShake (ESP juga membantu mempercepatkan penghasilan susu badan)

Kenapa perlu mengambil protein? Kerana apabila lemak diuraikan daripada badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruangan yang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam. Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%… Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu.

Harus di ingat walau apa juga supplemen yang anda amalkan untuk langsing/ kurus, pemakanan seharian hendaklah sentiasa di jaga, jangan makan sesuka hati. Kena kurangkan lemak dan minyak , rajin bersenam dan banyakkan minum air. Sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari.

Ramai dah merasai perubahan yang ketara dengan menggunakan Set Kurus Shaklee?? Anda mahu mencuba…Cepat hubungi saya sekarang!!!

Zemanta Related Posts Thumbnail

Trackbacks

  1. […] Untuk membantu tubuh kita pecahkan dan bakar lemak dengan lebih efisien, saya suka nak cadangkan Set Kurus Shaklee […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing