Set Keguguran Shaklee

Set Keguguran Shaklee

Kandungan Set Keguguran Shaklee adalah seperti berikut:

 

SET KEGUGURAN

SET KEGUGURAN

 Vitamin B Complex

Vitamin B Complex membantu mengatasi kelesuan,  melegakan sistem saraf dan memberikan ketenangan kepada seluruh sistem badan,mengelakkan stress dan di kalangan ibu keguguran.. Ia penting bagi kesihatan mental dan membantu mencegah kemurungan ( meroyan ) dan sebagai penenang ( anti stress ) amat perlu untuk urat saraf.  Bagi ibu2 yang baru melahirkan anak anda memerlukan B Complex bagi mengatasi masalah kelesuan dan dapat mengatasi

kemurungan atau meroyan. Membantu meningkatkan pembentukan sel darah merah. Menukarkan makanan yang diambil kepada tenaga, ibu akan lebih bertenaga serta menghindari kegemukan sebab kalori dari makanan tidak tersimpan dalam badan.

VitaLea (Multivitamin)

Vitalea sangat penting untuk ibu keguguran. Membekalkan 23 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh tubuh ibu yang keguguran. Disaluti spirulina yang kaya dengan vitamin dan mineral. Multivitamin ini mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral, menambah kepada apa-apa makanan yang kurang di dalam badan kita. Sangat bagus di ambil oleh ibu2 yang berpantang kerana kita tahu bahawa semasa berpantang banyak makanan yang tidak boleh di ambil dan multivitamin adalah pilihan terbaik bagi mengantikan makanan tersebut. Iron juga penting untuk ibu2 yang banyak kehilangan darah sewaktu melahirkan.Mengandungi zat besi, elemen yang paling diperlukan unuk penghasilan darah merah untuk menggantikan darah yang hilang semasa keguguran serta mengelakkan pucat dan tidak bermaya. 

Vitamin C

- Vitamin C penting dalam pembentukkan kologen dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan. membantu dalam proses pemulihan luka dan membantu meningkatkan system pertahanan badan. Vitamin C mengandungi elemen penyembuhan dan lekatan yang bertindak sebagai pencantum dan penyumbuh luka. Membaik pulih sel dan tisu yang rosak. Meningkatkan imuniti sistem pertahanan badan. Membantu pembentukan kolagen, menganjalkan kulit. Mengandungi BioFlavonoid yang berfungsi mencantikkan dan mencerahkan kulit, pengambilan secara konsisten dan berterusan akan mengurangkan stretch marks dan parut. 

Zink

Zink membantu mempercepatkan proses baik pulih luka luaran dan dalaman ( rahim ).Bagi para ibu-ibu yang tidak suka makan ikan haruan atau pati ikan haruan, zink adalah pilihan yang tepat untuk mengantikan ikan haruan. Zink paling penting dalam proses pemulihan luka dalaman. Mambaik pulih luka dan kerosakan tisu dalaman. Ikan haruan kaya dengan Zink sebab itu pengambilannya sangat digalakkan Oleh itu, pengambilan Zink dalam bentuk tablet adalah solusi yang terbaik. Zink juga sebagai penggalak keinginan seksual, dapat mengatasi masalah kedinginan dalam hubungan intim suami isteri selepas tempoh keguguran.

Selain itu zink jga membantu untuk mengurangkan masalah keguguran rambut selepas melahirkan.

ESP

Pengambilannya sangat membantu dalam pemulihan luka luaran dan dalaman. Mencantikkan kulit. Memejalkan otot. Membantu dalam penurunan berat badan. Membekalkan tenaga dan kecergasan badan. ESP adalah serbuk protein berkualiti tinggi yang telah melalui kajian klinikal yang paling banyak. Ia mengandungi kacang soya non -GMO dan mengandungi  22 jenis asid amino, yg penting rendah lemak dan rendah kolestrol. Badan kita ni full of cells..kuku, kulit, otot2 dan lain2 yang mane semuanya berasal daripada protein.

Ostematrix (Kalsium)

Ostematrix adalah kalsium. Pengambilan Ostematrix sangat membantu pergerakan usus bagi menghindari masalah sembelit. Melegakan segala kekejangan otot di kalangan ibu keguguran. Merehatkan otot dan saraf semasa sedang tidur dan ibu akan berasa sangat segar bila bangun pagi. Memenuhi keperluan kalsium untuk tulang, otot dan gigi,mengelakkan kejadian rosak gigi serta kerapuhan tulang. 

Bagi ibu-ibu yang mengalami keguguran, amat digalakkan untuk mengambil supplement tambahan untuk mempercepatkan proses baik luka dalaman serta untuk kesihatan luaran juga, memandangkan sistem peranakkan kita masih lemah dan memerlukan penjagaan yang rapi.

Berminat untuk mendapatkan Set Keguguran Shaklee sudi-sudikan hubungi saya k… 

Hubungi Rohimaiza di 012- 658 4283 Untuk Mendapatkan Konsultansi Percuma Dan Cadangan Kombinasi Set Keguguran Shaklee Yang Bersesuaian Dengan Budget anda.

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing