Risiko Kolesterol Tinggi

AMARAN : Lebih dari 6 juta rakyat Malaysia tinggi kadar kolestrol!!!
ADAKAH ANDA SALAH SEORANG DARINYA? Atau mungkin orang yang anda SAYANG?
Kadang tu kita tau kita ni kolestrol tinggi. tapi rileksss ja lagi.
Bahayanya kalau Kolestrol Tinggi?
Kolestrol yang terkumpul kepada darah jika tidak dikawal dan di biarkan sahaja  LAMA KELAMAAN akan membuatkan anda diserang tekanan darah tinggi.
Jantung akan mula bekerja keras mengepam darah untuk disalurkan ke seluruh tubuh. Proses ini akan menjadikan otot dan arteri jantung menjadi keras dan bermulalah penyakit lemah jantung. Lama kelamaan, jantung yang lemah membuat aliran darah berlaku dengan perlahan. Apabila penimbunan lemak mula berlaku, Ianya akan menjadikan salur darah semakin sempit dan SERANGAN JANTUNG akan berlaku BILA-BILA MASA.
Dan yang lagi SERAM, benda ni sume attack tanpa ada petanda. Strok, Sakit jantung,ini semua dinamakan Silent Killer.
Pesanan saya buat semua pembaca, kalau dah tahu kandungan kolestrol anda tinggi,TOLONG jangan amik remeh ok..
  • Selalu lah check kadar kolestrol.
  • Amalkan gaya hidup sihat.
  • Kerap bersenam
  • Banyakkan pengambilan buah yang kaya dengan Vitamin C (Vitamin C perlu untuk kesihatan salur darah)
Kalau nak beli suplemen jenama Shaklee, saya syorkan beberapa seperti Omega Guard, Pytocol-ST, Lecitin, GLA, Vitamin C, Vitamin E, GLA, Vivix. (yang mana satu, ikut kemampuan bajet anda)

notakaki: Kalau nak beli suplemen, dapatkan consultation dari pengedar yang tahu at least fungsi suplemen yang dijual, yang boleh bagi jadual makan, yang tahu produk yang bersesuaian

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

SupernifzLOGO

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun boleh…

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani

Comments

  1. ya. lebih baik mencegah dari merawat.

    bab kolesterol ni..ramai yang ambil tak kesah.

    bila dah kena..baru la nak beringat dan menyesal.
    titan recently posted…TIGA Rahsia dan CARA Menambat NAFSU suamiMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing