Order Vitamin Shaklee semudah A B C

Jom Order Vitamin Shaklee (Guna Phone sahaja…)

 

Halaa… rumah saya nih jauh lah dari branch…..

Saya tak ada komputer nak order vitamin Shaklee..

Internet buat hal lah pulak…

 

Huh… Banyaknya alasan… Macam mana nak order Vitamin Shaklee nih???

 Kalau dulu ya memang terus tak order sebab alasan2 nih…tapi sekarang dah mudah sangat lah…

Dengan semangatnya ke dapur, nak makan vitamin… Sekali tengok Alamak!!! Dah kehabisan ler pulak… Dunt worry k… cool down… Gi amik handphone ke.. telefon rumah ke…tekan je no 03-56223188 seterusnya pilih no untuk order vitamin Shaklee. Panggilan akan disambut oleh Operator yang sangat peramah (Sales Representative). Sebut sahaja no ID, alamat mana nak hantar… dan seterusnya payment nak guna kad debit atau kredit. Dah siap!

Insyallah Ada rezeki esok lusa dah sampai!

Haa…Mudah saja kan… On the go pun boleh buat order.

So untuk mana-mana yang belum jadi ahli, jom jadi ahli dan dapatkan banyak benefit Shaklee tawarkan. Nak order pun sangat convenience. Pakap phone pun boleh !

Saya enjoy buat Shaklee sebab ramai orang sihat dan ramai surirumah boleh buat side income sambil jaga anak.

Cuma kelebihan Shaklee ialah bila kita makan dan dah rasai sendiri produk Shaklee, tak salah kita share dengan orang lain. Bila kita dapat bantu orang lain sihat dan dapat beramal baik kita lebih gembira.

Duit tu akan datang sendiri…bila kita niat nak bantu ramai orang sihat, ramai yang dapat beribadat dengan baik dan ramai yang mempunyai ekonomi yang bertambah baik.

Dunia kalau dikejar ia akan lari dan akhirnya penat dan buatkan kita mengalah. Sesungguhnya keseronokkan share kebaikan produk Shaklee dan cerita tentang nikmatnya sihat dalam ibadah akan buatkan kita lebih seronok menikmati kehidupan harian.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing