Mighty 3 Gems – Kekal Bertenaga walaupun berpuasa

Alhamdullilah… Dengan izinnya kita di permukan lagi dengan bulan yang penuh keberkaan iaitu bulan Ramadhan….

Jejom kita raikan Ramadhan yang bakal tiba ini dengan persediaan yang secukupnya. So jejom saya perkenalkan dengan M3G…. Hurmmm… aper M3G nih erk???

 

Mighty 3 Gems -Kekal Bertenaga walaupun berpuasa

Mighty 3 Gems -Kekal Bertenaga walaupun berpuasa

 

M3G adalah singkatan kepada Mighty 3 Gems… Ia merupakan satu set kesihatan yang disarankan kepada golongan-golongan tertentu untuk mengambilnya ketika menjalani ibadah puasa di bulan Ramadhan. Siapakan golongan-golongan tertentu itu erk???

 1. Ibu yang menyusui anak.
 2. Ibu yang mengandung
 3. Individu yang bekerja berat
 4. Individu yang mudah letih berpuasa
 5. Anak-anak kecil yang baru belajar berpuasa
 6. Ramaja yang aktif
 7. Warga Emas

Hurmm.. pendek kata semua golongan aa sesuai amaklan M3G nih…

Kalau ikotakan memang ada kelonggaran kan untuk mereka-mereka para ibu yang menyusu dan hamil namun alangkah indahnya jika kita dapat meraikan ramadhan dengan berpuasa penuh.

 

Keistimewa Pakej Mighty 3 Gems. :-P

M3G terbahagi kepada keistimewaan asas utama iaitu

 1. Membekalkan Vitamin,
 2. Sumner tenaga dan zat galian
 3. Mengekalkan bendalir dalam badan.

 

Suppliment Di sebalik M3G

1. Mealshake (perasa French Vanilla)

 • Sumber multivitamin yang terbaik. Bila kita berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. 

2. Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla)

 •  Sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama.  

3. Performance Drink atau PD (perasa oren)

 • Minuman Isotonik tetapi tanpa gas. Bagus dalam mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, dan justeru badan kekal rasa segar.  Dengan itu, anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil masa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.

 —–> Kesemuanya ini berfungsi untuk membekalkan nutrien dan keperluan seharian tubuh agar terus kekal bertenaga sepanjang hari.

Instant Sahur

Jika anda biasa mengalami situasi seperti tidak sempat bersarapan, tidak sempat bersahur atau waktu sahur tinggal 5 minit sahaja! Maka anda disarankan mengambil Mighty 3 Gems sebagai ‘back-up’ anda dalam keadaan terdesak kerana ianya mampu membekalkan tenaga dan keperluan nutrien tubuh sepanjang hari di bulan Ramadhan.

Jika anda berbuka puasa dengan Mighty 3 Gems, satu kelebihan untuk anda kerana ianya memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah Maghrib, Isyak serta bertarawih dan bertadarrus. Akhir sekali, bagi ibu menyusu ia membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak. Begitu juga untuk ibu yang sedang mengandung.

 

Jom dapatkan SET MIGHTY GEMS sekarang…. Klik jerk kat Link ya…

Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehlah hubungi saya dengan menghantar email ke supernifz@gmai.com

Read more http://www.supernifzvitamin.com

Fanpage: http://www.facebook.com/supernifzvitamin

Email: supernifz@gmail.com

No. Hp: 012- 658 4283

Kawasan COD: Seri Manjung, Sitiawan, Lumut

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing