Keajaiban zikir Al-Wahhab

 

Yang Sentiasa Memberi

Yang Sentiasa Memberi

Kehebatan zikir ini sangat-sangatlah luar biasa. Hanya mereka yang dah mencuba & mengamalkannya sahaja yang dapat mengakuinya… 

Macam saya gaks aass.. selepas saya mengamalkannyer, rahsia kehebatan zikir ini baru saya sedar. Di usia yang sentiasa bertambah n, alhamdullilah banyak info-info yang dapat saya pelajari dalam kumpulan saya.

Perjalanan hidup kita tak selalunya indah. Ada masa kita rasa seronok, ada masanya rasa grumpy, ada masa kita rase downnn sesgt… aper-aper pun kita kena pandai aa tackle perasaan kita tuh sendiri…Kalu buleh cuba tuk buangkan jejauh cas2 NEGATIVE & perbanyakkan cas2 POSITIVE kay.

Untuk memantopkan lagi kehidupan kita, jom kita jadikan amalan untuk berzikir dengan Zikir YA-WAHHAB.

 

Al-Wahhab

Al-Wahhab

Maksudnya:

AL-WAHHAB, Yang Sentiasa Memberi. Allah s.w.t.mencurahkan rahmatNya ke atas makhlukNya.Dia Maha Pemberi.

Rahsia kehebatannya:

 

Dia Maha Pemberi

Dia Maha Pemberi


1->Menjadi Kaya dan Terkenal

Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu,insya Allah anda akan dikurniakan kekayaan,kemakmuran dan kemasyhuran.Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab 41 kali di sujud yang terakhir,insya Allah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak.Peluang akan datang dengan mudah sekali.

 

2->Permintaan dimakbulkan

Siapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu,insya Allah permintaanNya akan diperkenankan.Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit,doa anda akan dimakbulkan.

 

3->Mencari pekerjaan

Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin,hendaklah dia mengamalkan solat sunat,kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab.Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka(dari kawan,jiran atau seumpamanya).

 

4->Membayar hutang

Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya,kerjakanlah sembahyang sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak,kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali.Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut(tiga Khamis).Insya Allah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.


5->Menjauhi kelaparan

Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur,insya Allah anda tidak akan merasa lapar.


6->Dimakbulkan doa

Baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa,kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan,insya Allah.


7->Membebaskan diri

Jika ditangkap oleh musuh atau pendapatan anda tidak mencukupi,bacalah Ya Wahhab 100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam.Insya Allah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak.

Untuk permulaan kita boleh praktis amal dalam 100x sehari, esok lusa kita up lagi. Lama-lama inshaaAllah zikir a-wahhab ini akan jadi amalan kita

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing