Jom Hebat MEGA 2014

 

Jom Hebat Mega 2014

Jom Hebat Mega 2014

Wah… Wah… dan Wah…. Pertama kali saya dan hubby mennyertai aktiviti Jom Hebat Mega 2014 anjuran Leader Shaklee saya.Master Lyna & Master Zainul  (AkaChan & ApakChan…) Tidak tergambar dek perkataan kome… Memang seronok, exciting, valuable, lain dari yang lain dan memacam perasaan lagi lah. Memang tak rugi rasanya join event nih…

AkaChan & ApakChan

AkaChan & ApakChan

Bangun awai pagi, bertolak dari Telok Intan teros ke ISM, semata-mata nak join event gilang gemilang nih…Bertemankan sahabat karib saya dunia & akhirat… he3.. hubby saya aa tuh siapa laie. Terima kasih sayangku….

Ini Lah Mummy saya - Khadeeja Hasmad

Ini Lah Mummy saya – Khadeeja Hasmad

Banyakkk ilmu yang dapat saya timba kat majlis nih… Perkongsian dari Mak Bintang… awummm.. buleh tahan “garang” Mak Bintang nih… Tapi memang besh giler kome perkongsian dari dia… Dari seorang yang pemalu, teruss bersemangat Singa dia…Mak Bintang siap menyanyi kome… lagu Gemuruh Jiwa nyanyian Faizal Tahir… Memang gamat aa auditorium ISM pagi tuh…. Itu semua adalah kerana SHAKLEE, Shaklee banyak merubah kehidupan dia… Sehingga dia Berjaya dalam kehidupan dia. Nak kenai Mak Bintang? Tengok kat bawah nih… (Alhamdullilah dan jugak bergambo ngan Mak Bintang)

 

Mak Bintang -Nad Zaim

Mak Bintang -Nad Zaim

Next, Forum Kain Pelikat… Haaa… dengar tajuk jerk dah macam menarik kan… Ini adalah forum khas tuk kaum suami yang isterinya menjalankan business Shaklee. Perhhh… berapi kome perbincangannya… lawak ada.. stress ada… sedih pun ada… sobs..sobss… memang sporting aaa ahli panelnya… tak segan silu share pengalaman depa menolong wife demi kejayaan dalam perniagaan Shaklee…

Forum Kain Pelikat

Forum Kain Pelikat

Acara Kemuncak untuk hari itu adalah Forum bersama seorang Pengacara yang terkenal… Saudara Amin Idris… (hensome orgnye…hehehe…)

 

Amin Idris

Amin Idris

 

Our BIG Family

Our BIG Family

Itu lah serba sedikit cerita hebat mengenai Jom Hebat Mega 2014.. EXCLUSIVE untuk SID under kumpulan kami jer.. Berminat nak jadi sebahagian dari ahli keluarga kami?? Jommm KLIK SINI untuk mengetahu lebih lajuttt laie.

 Layan jer gambo2 nih k…

Wif Mummy Deeja & Hani

Wif Mummy Deeja & Hani

ASB-Aku Sayang Bini

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing