Hari#17 Perkara terbaik dalam minggu ini |Cabaran 30 Hari Entry

Arggghhh… lama sungguh rasanya meninggalkan Cabaran 30 entry yang mummy bagi nih… Mummy… maaf yaaa… Jangan rotan taw….. He3… 

Ok nak cerita mengenai Perkara yang terbaik bagi saya sebagai seorang isteri pada minggu 24 Februari – 3 March 2014. Di sebabkan 23 hari bulan tuh jatuh pada hari Ahad, maka sya postponedkan sambutannya pada keesokkan harinya iaitu 24 Februari 2014..Sambutan aper???Dah tentu-tentunya lah Suprise Birthday for my Beloved Hubby… Alhamdullilah perancangan yang saya rancangkan selama hamper sebulan..Membuahkan hasil yang sungguh sungguh menarik..Kire berpuas hati lah… ekekekek…

SUPRISE!!! Potong kek dlam bilek Big Boss tuh...

SUPRISE!!! Potong kek dlam bilek Big Boss tuh…

Tanggal 23 Februari 2014 yang lepas, adalah Hari Ulangtahun Kelahiran Suami saya yang tercinta yang ke….tuttt…(hehe… dirahsiakan erkkk..jgn maraa aaaa..).. Sebulan lebih juga aa saya memerah idea untuk nak menjadikan sambutan ulang tahun kelahirannya tahun nih akan menjadik satu kenangan yang hebat buat suami.

Simple & Bermakna… Hehehee.. saya berpakat dengan 3 orang boss besar di pejabat tempat suami saya bekerja. Saya menggunakan kesempatan aa aper lagi… Kalu u olls nak tau, kami nih bekerja di bawah satu bumbung… sebab tuh aa senang bagi saya nak menyeperisekan dia…ekekekeke…

 

Merah padam gaks aa muka hubby saya pagi tuh… mana taknya.. abih satu pejabat dia dok nyanyikan “Happy Birthday” tuk dia…

Tadaa… haaa ini lah hadiahnyaa… menariks tak??

Tadaa… haaa ini lah hadiahnyaa… menariks tak??

Di tambah pula dengan hadiah yang saya sediakan khas untuk dia ( yg nih pun pakat ngan 2nd Boss dia… mintak tolong belikan…hehehe…)

 

Alhamdullilah.. semuanyer berjalan dengan lancarnyaaa.. Terima kasih semua yang terlibat k….

  

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing