Hari #5:Video Tentang Telatah Anak-anakku|Cabaran 30 Hari Entry

Telatah anak-anak.. hurmm bila nak menceritakan mengenai telatah anak-anak nih, lajuu jerk jari jemari ni menaip… Dalam kotak fikiran nih terus terkeluar 10000001 gelagat & telatah anak-anak nih…Kompem setiap ibu bapa akan excitedkan kalu nak bercerita bab telatah anak-anak nih…

4 orang cahaya mata.. itu lah yang dianugerahkan kepada saya dan suami saya pasa masa ini.. hurmm.. alhamdullilah.. seronok you… Depa nih kalu bab main kat Playground, mmg feberet depa lah… main dari pagi smpi malam pun tak paa… kita nih lah yang letih nak kepungnya. Mmg tak jadi keje lain punya lah…

Jom tonton Video telatah anak-anak saya.. Tapi dalam video nih ader 3 org jer lah erk.. coz yg kecik dok baby laiee… tak leh nak join kakak & abg-abgnya…

  

  

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing