Hari #12 : Kereta Impianku|Cabaran 30 Hari Entry

Wah tajuk kali ini, pasal ketera pulak… Hurmmm mmg lengkap lah.. ada pasai percutian idaman.. rumah idaman… la nih pasal kereta pulak.

Ok untuk saya kereta yang sya dok minat sesagat dan teringin nak miliki is… BMW X6

BMW X6 Cantik tak?

BMW X6 Cantik tak?


Ini lah Kerete Idaman saya...

Ini lah Kereta Idaman saya…


X6

X6


X6 Perhhh....

X6 Perhhh….

 

BMW X6 adalah kenderaan berjenis crossover mewah kelas mid-size  yang dikeluarkan pada penggal kedua tahun 2008 oleh BMW. X6 oleh BMW digolongkan sebagai Sports Activity Coupe (SAC). Mengkombinasikan ciri sebuah SUV (jarak dari tanah yang tinggi, all wheel drive, ban besar) dengan gaya sebuah coupé (desain bodi, atap terbuka).

X6 Interior

X6 Interior

Haaa.. itu lah sedikit sebanyak penerangan mengenai kereta idaman saya ni, amacam, canggih kan…

Antara sebab saya suka sangat kat kereta ni dalah sebab design dia yang tinggi, sekali tengok ala-MPV pun ada. Kompem bila bawak kereta nih rasa GAH jer lah.

OK lah saya nka sembang bebyk pasai kereta nih pun, saya bukan reti sangat. Jom layan gambar-gambar yang saya attacahkan kat sini k…

x6-1

x6-2

 

x6-3

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing