ESP Shaklee – Terbaik Untuk Penyusuan

Adakah anda:

  • Mengandung ataupun sedang berpantang dan anda selalu berasa keletihan dan cepat rasa lapar?
  • Risau atau sedang menghadapai masalah susu merudum ketika menyusukan anak anda?
  • Resah melihat anak anda menyusu lama sangat tapi tak kenyang-kenyang?
  • Menyampah,Geram dan malu dengan kulit kusam anda yang dah siap berjeragat?
  • Cepat letih dan pancit?
  • Nak kurus dengan cara yang sihat, tapi tak mampu nak bersenam sakan dan berpantang makan itu dan ini?

 

Ini dia ESP Shaklee insya-Allah boleh membantu anda!

ESP merupakan salah satu supplement yang tersangat hot dan laku keras! ESP bukan saja untuk ibu menyusu tapi juga sangat sesuai ibu hamil, ibu berpantang, kaum lelaki, warga emas dan kanak-kanak (umur setahun ke atas)!

 

Kelebihan ESP

Kelebihan ESP

 

Apa itu ESP Shaklee?

ESP Shaklee atau nama panjangnya Energizing Soy Protein merupakan serbuk soya perasa vanila yang mengandungi protein.

Menariknya, ESP ni merupakan protein yang bebas lemak dan kolesterol. Tak seperti ayam, ikan dan daging, semua tu protein juga, tapi masing – masing ada lemaknya.

ESP ni bukan susu tau. Ia boleh dibancuh dengan apa sahaja air kegemaran. Jadi kalau anda bukan penggemar susu, ESP masih boleh masuk senarai favorite drink anda  

 

ESP ni diperbuat dari 30kg soya dan mengandungi 9 jenis asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh kita, tapi sangat penting untuk tubuh

 

Siapa yang sesuai minum ESP Shaklee ?

1. Para Ibu-ibu yang menyusukan anak

ESP Shaklee mengandungi protein yang merupakan salah satu komponen utama dalam susu ibu sendiri. ESP membantu banyakkan susu ibu dan jua pekatkan susu ibu agar bayi cepat kenyang walaupun minum sikit jer  

2. Ibu mengandung

ESP Shaklee mengandungi protein. Protein membantu membina sel-sel dalam tubuh. Sel ini kemudiannya akan membentuk tisu dan seterusnya organ.

Sel –> Tisu –> Organ –> Sistem Badan

Untuk ibu mengandung, protein dalam ESP membantu membina organ bayi dalam rahim sekaligus mengelak risiko jantung berlubang atau masalah paru-paru.

Menurut Dr Delaila, Gynae di SDMC Subang, protein juga membantu menguatkan immune system ibu hamil. Immune system yang kuat boleh membantu mengelakkan risiko keguguran.

3. Ibu Pantang

ESP Shaklee sangat membantu ibu dalam berpantang untuk bertenaga sepanjang hari dan kekal ceria di samping membanyakkan susu dan membantu memulihkan kulit kusam ibu yang sedang berpantang 

4. Orang dalam Misi Inch Loss

ESP Shaklee membantu mengawal rasa lapar. Ia membakar gula dalam tubuh dalam kadar yang perlahan, jadi perut pun tak cepat lapar. Untuk misi Inch Loss yang lebih berkesan, biasa kita cadangkan tambah Lecithin sebagai pemecah lemak, dan Alfalfa untuk detox tubuh.

(Boleh juga memcuba Cinch Shaklee yang merupakan meal supplement, khas untuk misi Cut the Inch!)

5. Nak Kekal Bertenaga

Oleh kerana ESP ni membakar gula dalam kadar yang perlahan, ia mampu untuk membekalkan tenaga dalam jangka masa yang panjang.

Saya paling suka ESP sebab ia membantu saya untuk kekal bertenaga sepanjang hari walaupun banyak kerja. Kalau di’Combo’kan dengan Performance Drink, lagi power!

6. Kecantikan

Sel kulit akan mati setiap 21 hari. Selepas sel kulit mati, ESP Shaklee akan membantu untukreproduce sel kulit yang lebih sihat dan cantik, sekaligus menghilangkan kulit kusam dan tak bermaya.

Selain itu Asid Amino yang dibekalkan oleh protein dalam ESP membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.

Pengambilan ESP adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Soya bukan bahaya ke? Apa beza ESP Shaklee dengan air soya di pasaran?

Zaman sekarang merata orang sebarkan keburukan soya, tanpa menyedari hakikat yang tempe dan kicap makanan orang Melayu pun, bersumberkan soya.

Soya dalam ESP berbeza dengan soya minuman biasa di pasaran sebab soya ESP diproses menggunakan air sepenuhnya. Yang jadi bahaya adalah apabila ia diproses menggunakan bahan kimia.

Soya dalam ESP juga bersifat Non-GMO (Non Genetically Modified). Maksudnya, soya yang digunakan untuk menghasilkan ESP tidak diubah secara genetik. Boleh baca post ini tentang bahayanya GMO Soy atau sumber dari Wikipedia tentang apa itu GMO.

 

Berapa harga ESP Shaklee dan bagaimana nak order?

Anda dah bersedia untuk merasai kehebatan ESP Shaklee?

Harga ESP Shaklee adalah RM 150 setin dan boleh bertahan sehingga 2 bulan bergantung kepada kadar pengambilan.

Sekiranya mempunyai sebarang persoalan, boleh isikan Contact Form di bawah & saya akan menghubungi anda secepat mungkin 

Klik jer link nih untuk membuat pembelian secara terus…  :)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=84253ffce9853bdf2518c53ddf3bce65

 

P.s. – Jemput Like & Share post ini jika anda merasakan ia mungkin bermanfaat!

Sign-latest 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing