ESP Shaklee – Susu Banyak dan Kulit Cantik

Zemanta Related Posts Thumbnail

Salam semua.. Kali ni Roe nak bercerita tentang ESP Shaklee. Pasti ramai yang dah tahu kan yang ESP Shaklee nih adalah milkbooster terbaik yang sangat disukai ramai. ESP memang menjadi kewajipan bagi setiap ibu menyusu, kerana kesannya memang terbaik lah…

 

Apalah yang menarik sangat tentang  ESP ni erk? Bagi yang baru, mesti tertanya-tanya kan.. Betul ke ESP Shaklee nih begitu hebat??

Jawapannya adalah Iya betul…Ibu menyusu yang mengamalkan pengambilan ESP, dia akan merasa payudara semakin berat dan cepat penuh. Bagi yang  tiada masalah susu, tetapi mengambil ESP sekadar untuk memekatkan susu atau menambah nutrisi yang baik pada anak, susu ibunya pasti akan bertambah-tambah meriah! Dan BONUS!!! Selain susu meriah, kulit ibu pun akan bertambah cantik, glowing serta membantu menghilangkan masalah jeragat, blackhead dan sebagainya..

 Dan jika anda sedang mengandung, eloklah amalkanlah ESP seawal kehamilan lagi, kerana ESP membantu memberikan tenaga pada anda, meningkatkan sistem imun badan dan juga menyediakan badan anda dengan protein yang sangat diperlukan dalam penyusuan nanti.

Alhamdulillah, ambil satu produk, tapi kebaikkan ESP banyak sekali. Susu meriah, kulit cantik, badan bertenaga dan payudara juga akan semakin tegang tau kalau ambil ESP nie.. Harga? Sangat murah berbanding kesan yang bakal anda alami..

 

Jika anda sedang mengalami masalah penyusuan, sangat digalakkan mengambil ESP bersama Ostematrix dan Alfalfa untuk kesan maksimum. Namun jika budget agak terhad, ESP adalah pilihan utama ya..

 

Namun suka saya ingatkan, kesan susu yang banyak hanya dapat anda rasakan dengan mengamalkan pam susu secara konsisten iaitu 2-3 jam sekali atau jika anda surirumah, susukan anak anda dengan kerap, sekerap 2-3 jam sekali juga. InsyaAllah anda akan mendapat kesan yang sangat best! 

 

Sekiranya anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, Jejoms hubungi saya:

SID-1065293
 
 Anda boleh dapatkan dari saya atau anda boleh dapatkan vitamin Shaklee di Cawangan seluruh Malaysia dengan ID saya 1065293, dan jaminan saya untuk anda:

1) FREE Consultation & After Sale Service (bimbingan exclusive dari saya)
 2) Harga Terbaik dan Mampu Milik
 3) Nikmati layanan ISTIMEWA &EXCLUSIVE di secret group saya FB & WhatsApp

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing