ESP dan Puasa

Wah.. tentu ramai para ibu bapa kat luar sana yang sedang sibuk dengan persiapan Ramadhan kan…. Mesti lah… mana nak persiapkan makanan tuk bersahur… untuk berbuka… mana nak mengajar anak2 yang baru nak belajar berpuasa.

Jejom para ibu bapa sekalian, kita bagi anak-anak kita minuman yang penuh berprotein dah dapat mengekalkan tengaga kepada anak-anak kita.

 

Minuman yang penuh berprotein dah dapat mengekalkan tengaga kepada anak-anak kita.

Minuman yang penuh berprotein dah dapat mengekalkan tengaga kepada anak-anak kita.

Apa Kestimewaan ESP Shaklee ni? Kenapa disetiap set Shaklee kita sarankan menambah ESP Shaklee sekali? Mesti ada sebab kan? Kalau nak tahu, sila baca lebih lanjut…

Keistimewaan ESP Shaklee

  • Ia adalah makanan UTAMA dalam set kesihatan Shaklee
  • Penting dalam diet harian
  • Ia merupakan minuman berkhasiat – sumber protien lengkap, bermutu tinggi diperbuat daripada Soya yang Non-GMO. Iaitu soya yang TIDAK diubah genetiknya untuk memastikan kualiti maksimum.
  • Memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu rosak.
  • Setiap hidangan ESP Shaklee bersamaan 14g protien soya semulajadi, diproses menggunakan air (bukan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semulajadi isoflavones.
  • Tidak mengandungi kolestrol dan laktosa.
  • Mengandungi kesemua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk mengekalkan tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita dengan sendirinya.
  • Mengandungi sumber kalsium dan zat besi.
  • Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.

 

ESP Shaklee adalah Protein, dan protein merupakan makanan kepada sel. Badan kita terdiri daripada berjuta sel, dari sel ia membentuk tisu, dari tisu pula ia membentuk organ. Dari organ ia membentuk sistem. Jika sel mendapat makanan yang cukup iaitu protein, maka sel yang sihat akan terbentuk dan menggantikan sel-sel lama dan sel yang telah mati.

 

Apabila sel-sel sihat, maka sekaligus badan akan SIHAT dan CERGAS. Sebab tuh ler, kebanyakan mereka yang mengamalkan ESP Shaklee mendapat feedback dari suami, rakan sekerja, bahawa kulit makin cantik, cerah dan kelihatan lebih muda… bestkan?

 

Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehlah hubungi saya dengan menghantar email ke supernifz@gmai.com

Jangan berlengah lagi untuk melaburkan wang bagi mengekalkan kesihatan anda dan insan-insan yang tersayang di tahap yang paling optimum!

Read more http://www.supernifzvitamin.com

Fanpage: http://www.facebook.com/supernifzvitamin

Email: supernifz@gmail.com

No. Hp: 012- 658 4283

Kawasan COD: Seri Manjung, Sitiawan, Lumut

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing