Collagen Powder Shaklee – Murah ke?

Murah ke? Bukan Mahal ke??

Collagen

Sebelum nak cakap ianya mahal, meh baca perkongsian Roe nih samai habis k.

 

Bila di bandingkan KELEBIHAN/BENEFIT yang bakal anda dapat dari Collagen Powder Shaklee ni, konpem anda akan bertanya semula betul ke harga ni?

 

Kalau anda beli untuk kecantikan, anda akan dapat BONUS kesihatan sekali! Ade ke produk kecantikan lain yang offer camtu? Atau produk mekap yang offer kalau beli mekap brand ni, sah- sah BONUS yang korang dapat adalah kesihatan sekali! KOMPEM Takde kan?

 

Meh saya ceritakan point penting yang membuatkan saya jatuh cinta dengan Collagen Powder Shaklee nih

 

KECANTIKAN

Facial-Massage

Sebelum kawen dulu, saye sendiri pernah pergi facial treatment. Facial treatment ni untuk kasi muka berseri, jeragat hilang, kulit tak kusam, licin semua lah. Satu sesi RM 200. Nak dapat the best result kena pergi sampai 5 kali! 5 kali dah RM 1,000! Huhh!!!

Tu belum kalau saye nak tambah spa untuk licin kan kulit tubuh, hilangkan daki semua, kasar2 kat kaki. Belum masuk rawatan rambut untuk kasi rambut berkilat dan bersinar, nampak bermaya. Tak lah rambut kusam je. Total kalau ambil SPA + FACIAL + RAWATAN RAMBUT, kira – kira per sesi boleh cecah RM 700! Tu baru per sesi! Kalau  5 sesi? Dah RM 3,500!! 

Relaxed woman receiving a back massage

Tapi Collagen ni sangat lah murah berbanding rawatan kecantikan ni. Satu kotak just RM 308! Nak dapat the best result kene consume at least 4 kotak, sebab dia BUKAN DRUGS, tak menjanjikan instant effect. 4 kotak baru RM 1,200! Cer banding dengan RM 3,500. Berapa ribu boleh jimat?

kesan kurang kolagen

Dengan 4 kotak ni, Collagen boleh offer FAR BEYOND apa yang rawatan kecantikan boleh offer. Bukan takat tegang kan kulit, cerah kan kulit, gebu kan kulit. Bukan takat kat wajah je. Satu badan Collagen ni boleh treat. Kuku boleh jadi glowy and shiny. Rambut nampak segar sampai takyah dah pakai minyak rambut. Haaa, mana lebih berbaloi?

 

Bonus untuk yang mendapatkan Collagen Shaklee daripada saya:
  • PERCUMA EBook 15 Resipi Masker ESP, Collagen
  • Eksklusif Jadual Bancuh Yang Betul untuk Kesan Terpantas
  • Eksklusif Jemputan ke Group Tertutup

Insya-Allah selepas ini saya akan berkongsi lebih lanjut mengenai Collagen Shaklee dan testimoni-testimoni dari pengamal Collagen Shaklee.

Berminat nak cuba Collagen Shaklee ?

Hubungi saya di nombor yang tertera!

SID-1065293

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing