Tips Urus Anak Sambil Berniaga Online

Nak berbisnes dari rumah, tapi anak ramai. Dah lah tuh, abih semua gadget-gadget kita depa dok “kongker” haduih macam mana nak update blog, Sharing info dalam FB, reply message customer kalau dah macam ini,

kidwithgadget

Nak kerjakan rumah lagi, hal anak-anak lagi. Nak bisnes lagi? Ish..macam tak boleh jek.

Macam mana lah agaknya orang-orang yang berjaya dalam bisness online nih buat untuk handle anak2 yang macam nih ek?

Jejoms kita tengok jawapannya yang di kongsikan oleh Puan Lyna Noh nih.

 

Alhamdullilah, begitu rupanya cara Puan Lyna Noh kita nih handle anak-anak. Memang nak kena ikotkan nih, manalah tahukan selepas ini, saya pulak boleh jadi macam Puan Lyna nih kan, jadi WAHM yang berjaya .   :lol:

 

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun boleh…

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani