Rahsia Tambat Hati Suami

Ibu-ibu pasti akan berasa sedih dan tak tenang bila menghadapi masalah kesihatan yang menghalang dari membuat kerja rumah serta menguruskan anak-anak yang sedang lasak…

enjoying running training

Sampaikan nak lipat kain pun, menjadi satu masalah yang besar.. huh.. macam mana tuh? Takkan nak harapkan en. Suami pula yang membuat semua kerja-kerja rumah. Ape nih… tak boleh jadi nih.

Kita nih kalau boleh nak lah tunjukkan kehebatan kita di depan suamikan… walaupun penat seharian, tetapi kita still boleh settlekan kerja rumah.

Jom kita ikuti perkongsian dari seorang ibu dan juga isteri yang menghadapi masalah Sakit Sendi yang menghalang beliau dari menguruskan rumah tangga.

 

Alhamdullilah dengan izin Allah,sekarang nih masalah Puan Lydza dah pun selesai.. Sebagai BONUS, sekarang nih beliau bukan sahaja dapat menguruskan rumah tangga dan anak2, beluai juga dapat join suami beliau bermaraton. Per power sungguh set sendi yang beliau amalkan nih kan….

Kata Puan Lydzar, dulu kerap sakit sendi-sendi di tangan dan lutut..nak lipat baju pun susah katanya, tapi bila dia kenal Set Sendi Shaklee, dan amalkan selama 6 bulan, sakit sendi semakin berkurangan. dan dia semakin seronok dapat ikut suami yang gemar beraktiviti marathon.. Bila isteri dapat bersama suami dan ikut hobi suami, sudah tentulah suami makin sayang dan keakraban suami isteri makin mesra..ye dak??

Bagi mengatasi masalah sendi, beliau telah mengamalkan Set Sendi Shaklee yang terdiri daripada Omega Guard, Ostematrix dan Advanced Joint Health Tablet (AJHT).

Alhamdulillah, dalam masa 6 bulan penggunaan Set Sendi ini secara konsisten, sakit sendi tangan dan kaki beliau semakin berkurangan. Dapatlah beliau join suami bermarathon.

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun saya terima 

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani

SMS/WhatsApp 012 658 4283 untuk keterangan lanjut atau pun untuk mendaftar sekarang!