Pancit selepas Travel??

Setiap kali kita tengok kawan-kawan yang selalu travel atau outstation ni sure terdetik “bestnya lah dia asyik jalan-jalan je”, kan? Tapi tahukah anda di sebalik tabir, tidak lah seindah seperti kat gambar-gambar dalam poskad yang mereka share-sharekan dalam FB.

tired-mom

Tambahan kalau kita travel dengan anak-anak kecik. Haduih… Travel pula dengan style backpack turn naik tren/bas ke sana sini tanpa tour agent.

 

Apa yang mereka-mereka ni tak sharekan adalah betapa melepeknya (lembek) mereka ni hselepas pulang , Sampai-sampai je ke rumah nak kena :

  • Basuh baju travel anak-anak yang menimbun tuh
  • Lipat baju/kain yang bergunung ganang.
  • Kemas-kemas untuk anak-anak yang nak bersekolah keesokkan harinya.

Huhhh.. kita dengar aje dah penat kan….

Ini lah yang terjadi pada salah seorang Leader Shaklee yang hebat ini. Dulu dia selalu travel kesana sini atas tuntukan kerja. Penatnya toksah nak cakap lah. Dengan anak-anak beliau yang masih kecik lagi.

Tetapi itu semua duluu… Jejoms kita layan video ni & tengok apa yang terjadi pada dia sekarang.

Hakikat travel/outstation sangat memenatkan, walaupun nampak best syiok habis berguling-guling dalam flight. Ada cara bagaimana nak kekal cergas & ceria. Produk-produk yg digunakan, Vitalea, B Complex, ESP & Vita C Shaklee.

Jangan biarkan diri anda terus berada dalam keletihan dan tidak bertenaga kerana terlalu berkira-kira untuk membelanjakan wang anda ke arah gaya hidup yang lebih sihat dan kekal bertenaga.

Bila anda sihat, orang yang sayang disekeliling anda juga bahagia! Bagi yang sudah berumahtangga, pasti suami anda akan terkejut kerana anda kekal bertenaga sepanjang hari! Semakin hari para suami semakin sayang!

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun saya terima 

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani di SMS/WhatsApp 012 658 4283 untuk keterangan lanjut sekarang!