Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Hodoh

KISAH BENAR BERJANGKIT CHICKEN POX DENGAN ANAK

Jejom kita ikuti sebuah kisah benar dari Puan Daya, lepas anak dia kena chicken pox, dia pulak kena jangkit.

Oh teruk sangat perasaannya bila di serang chiken pox nih….

Gatal tak boleh nak kata!

Setiap parut dia korek sebab tak tahan!

Yang tak bestnya, kulit yang licin tu dah jadi hodoh, jatuh self esteem Puan Daya. Mari kita baca apa luahan hati Puan Daya mengenai masalah parut chiken pox beliau.

Honestly, bila tengok muka sendiri, rasa dah tak yakin dan rasa dah tak jadi isteri tercantik untuk suami ku…rasa macam pasrah je. Tapi takkan nak biarkan…mana boleh…hehe..sebagai seorang isteri, kena berusaha menjadi isteri tercantik untuk suami. Bukan lah tahap nak macam model, tapi cukuplah sejuk mata memandang. Ha…kalau suami kita, mukanya penuh parut, kita pun sibuk nak suruh suami cuba itu dan ini kan. 

 

cara menghilangkan parut chicken pox

 

Isteri-isteri yang mementingkan kecantikan faham lah perasaan puan Daya ni kan, walaupun ramai jugak para isteri yang tak kisah rupa paras lepas kahwin. Yang mana saya rase setiap isteri tidak patut membiarkan masalah rupa paras nih taw.

Depan suami pun kena nampak lawa, depan cermin tengok diri sendiri pun kena cantik tau, baru lah ada keyakinan diri.

So, nak buat macam mana ni?

Jom tengok video Puan Daya ni :D

CARA HILANGKAN PARUT CHICKEN POX ALA PUAN DAYA

Apa yang Puan Daya ambil untuk hilangkan parut chicken pox yang hodoh tu adalah Set Kecantikan Kulit.

Bagus sebab lepas tu licin gebu semula kulit dia :D

Dalam set ini, ada

  1. Vitamin C
  2. Vitamin E
  3. B Complex
  4. ESP
  5. GLA

Lepas sebulan, dengan bahagianya, parut Puan Daya dah hilang! :D

Harga satu set ini adalah RM 546.50

Kalau nak jimat RM 40.50 , kena daftar jadi ahli SuperNifzVitamin ^_^

Alang-alang geram sangat tengok susah betul nak hilangkan parut chicken pox yang hodoh itu, cepat-cepat lah dapatkan Set Kecantikan Kulit ni  terus…

Kesian okeh, hodoh sangat sampai suami tak kenal T_T

Fast action, fast result!

Kerana diri mu begitu berharga

 

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun saya terima 

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani

SMS/WhatsApp 012 658 4283 untuk keterangan lanjut atau pun untuk mendaftar sekarang!