Kehebatan Cinch Shaklee

Cinch

Apa itu Cinch Shake?

Ia adalah minuman formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucin supaya penurunan berat badan menjadi lebih mudah, dan selamat. Jangan sesekali tertipu dengan produk dipasaran yang menjanjikan masa yang cepat untuk kurus. Orang kata biar lambat, pasti selamat!

Kandungan fiber dan protien dalam Cinch Shake mampu membuat kita kenyang seharian!

3 PERISA CINCH SHAKE :

  1. COklat
  2. Vanilla
  3. Caffe Latte

KENAPA CINCH SHAKE INI BERBEZA DENGAN JENAMA KURUS LAIN ??

  • Membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Menghilangkan lemak, berat dan inci
  • Terbukti secara klinikal
  • Diperkasa dengan leucin
  • Mengawal rasa lapar
  • Meningkatkan tenaga
  • Pengambilan yang kerap mampu meningkatkan tahap metabolisma anda

Kenapa LEUCIN penting untuk membantu anda Kurus?

Leucin adalah asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia satu-satunya asid amino yang meransang sintesis protein otot. Jadi leucin yang terdapat dalam chinch shake mampu mengekalkan jisim otot tanpa lemak.

1 HIDANGAN CINCH SHAKE MEMBERIKAN ANDA :

  1. Indeks glimesik rendah – 22
  2. Mmelihara otot dengan adanya leucin
  3. Lengkap 24 jenis vitamin dan mineral
  4. Tinggi protien membuatkan anda puas & kenyang
  5. Tinggi serat
  6. Tiada perasa, pewarna dan pemanis tiruan

Dan paling seronok, bahagian-bahagian badan kita tidak akan mengalami kulit menggelebir, lembik dan mengelendut. Kerana dengan Cinch shake mampu mengekalkan otot tanpa lemak ;)

 

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

SupernifzLOGO

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun boleh…

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani

Cara mudah untuk menurunkan berat badan

Apa nih dah macam-macam dah buat tapi masih tak turun pun berat ni, kalau turun pun, tak sampi seminggu dah naik balik…. Huwaaaaaa….

Apa nih dah macam-macam dah buat tapi masih tak turun pun berat ni

Apa nih dah macam-macam dah buat tapi masih tak turun pun berat ni

Mesti anda pernah mengalami masalah yang sama mac nih kan… Tak pe… jangan stress-stress sangat k… Usaha tangga kejayaan. Ada banyakkk caranya yang boleh kita ikot dan jadikan amalan…. Masalahnya antara kita tahan ataupun tidak je. Tapi kalau kita dah memang nak kurangkan berat, tak per kan kalu bekorban sikit….

 

Jom sesama kita cuba cara kat bawah nih pula.Cara nihi bukan sahaja dapat mengurangkan berat badan kita tau, cari nih kalau kita jadikan amalan kita, secara tak langsung akan dapat   mengempiskan perut kita yang buncit. Jom amalkan sesama.

1.         Mengunyah chewgum (gula-gula getah)

Mengunyah chewgum (gula-gula getah)

Mengunyah chewgum (gula-gula getah)

Mengunyah gula-gula getah selama 15 minit setiap sejam di antara waktu makan tngahari (12p.m ke atas) hingga ke makan petang (4p.m-7p.m) telah membakar lebih kurang 60 kalori (8 grams) berbanding daripada mereka yang tidak memakan gula-gula getah.Wah… dengan hangan mengunyah dah boleh hilangkan kalori? Takkan tak nak amalkan kot?? Bukan susah pun kan…..

2.         Jus Buah-buahan

Hasil penyelidikan ke atas epal memberikan hasil yang amat positif. Penemuan terbaru menunjukan terdapat sebatian fitonutrien yang amat bermanafaat untuk mengelakkan penyakit dan membantu badan anda berfungsi dengan normal dalam epal, termasuk quercetin, catechin, phlorizin dan antioksida asid chlorogenic.

3.         Jus Sayuran

vegejuice

Satu kajian telah di buat terhadap 81 orang dewasa, dengan meminum jus sayuran rendah natrium setiap hari, risiko penyakit jantung dan diabetes dapat dikurangkan.Mereka juga akan kehilangan 4 pound selama 12 minggu, berbanding minuman rendah lemak yang lain hanya kehilangan 1 pound

4.         Teh hijau

Masalah perut buncit dapat dikurangkan dengan meminum teh hijau

Masalah perut buncit dapat dikurangkan dengan meminum teh hijau

Mereka yang mempunyai masalah kegemukan atau obesiti, dengan melakukan senaman dapat membakar 3 pound lemak atau lebih dan 7 peratus lemak masalah perut buncit dapat dikurangkan dengan meminum teh hijau. Anda juga dinasihatkan untuk mengelakkan minuman yang manis dan bergas.

5.         Tidur yang Cukup
Kajian daripada 32 orang pelajar musim panas Hendrix College di Conway, Arkansas selama tiga minggu menunjukkan bahawa mereka yang tidur satu atau dua jam tambahan dapat menurunkan lebih kurang 300 kalori (1.4 grams).

6.         Pengambilan Cendawan dalam makanan
Menurut daripada hasil kajian kesihatan Johns Hopkins Bloomberg School, para penyelidik menganggarkan bahawa jika anda menggantikan daging kepada cendawan sekali seminggu, anda boleh kehilangan 5 pounds dalam setahun.

7.            Mengamalkan Plan diet Simple Untill Six
– Hasil daripada penulisan Mark Bittman, plan diet yang beliau cadangkan adalah dengan mengambil makanan sayuran sahaja pada siang hari (tiada daging, tiada karbohidrat) dan ambil makanan yang berpatutan pada sebelah malam. Ini adalah cara untuk mengurangkan kalori secara semulajadi.

8.Amalkan pengambilan Set Kurus Shaklee juga akan membantu anda dalam menjayakan misi Penurunan berat badan anda.

 

Secara generalnya :

 Lecithin – Bakar lemak

Alfalfa – Membuang toksik dari badan

Omega Guard – Membantu Lecithin untuk bakar lemak.

Cinch dan ESP – bagi kita rasa kenyang dan lebih bertenaga. ada yang kata, kadar nutrisi meminum segelas cinch/esp tu, sama seperti makan daging 6 pinggan. nak cakap, bertapa tingginya nutrient dalam segelas esp/cinch tu.

SID-1065293

 

Cinch Shake Mix

Cinch

CinchShake Mix adalah Campuran Proprietari Protein dengan Leusina, di mana ia,
•    Bebas Laktos
•    Rendah glisemik
•    Soya Bukan-GMO

Cinch Shakes mengandungi 3 jenis iaitu Cafe Latte, Vanilla, Chocolate. Ia sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.
•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa
anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang
dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.