Promosi Super Hebat YES!!! Set Hamil dan Set Pantang Shaklee!

Pakej Lengkap untuk Set Hamil Shaklee.

promoyesprenatal

 

ESP – memberikan ibu tenaga berpanjangan sepanjang kehamilan.

Vitalea  Iron Formula – Pengambilan multivitamin semasa hamil membantu mengelakkan badan dari kekurangan nutrisi dan zat penting yang diperlukan oleh tubuh.

B Complex – Mengandungi Asid Folik yang sangat penting untuk ibu hamil untuk mengelakkan masalah kecacatan sistem saraf tunjang  (tiub neural). Istimewanya B Complex Shaklee kerana mengandungi kesemua 8 Vitamin – B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12, Asid Folik dan Biotin sebagaimana yang disarankan dalam RDA.

Ostematrix – Sebagai sumber kalsium kepada ibu hamil. Kalsium penting untuk membina dan menguatkan tulang serta memastikan fungsi otot yang sempurna.

Sustained Release Vitamin C – Vitamin C pula melindungi bayi daripada jangkitan dan menguatkan sistem imun tubuh.

Omegaguard – Omegaguard Shaklee mengandungi Asid Lemak Omega 3 yang yang penting untuk membina tubuh dan otak yang sihat untuk bayi.

Pakej Lengkap untuk Set Berpantang Shaklee.

promoyesposnatal

ESP – membantu memberi tenaga kepada ibu selepas bersalin dan membantu menambahkan susu badan.
Vitalea Iron Formula – Mengandungi zat besi yang membantu mengatasi masalah tubuh rasa lemah akibat kekurangan zat besi. Zat besi adalah komponen utama dalam sel darah merah yang menghantar oksigen ke seluruh badan.
Alfalfa – Membantu untuk menghilangkan kelesuan dan tekanan.
Ostematrix – Membantu melegakan masalah sembelit ibu selepas melahirkan anak.
Sustained released Vitamin C - Meningkatkan imun badan ibu selepas bersalin.
Omegaguard – Membantu mengurangkan tekanan. Kajian telah membuktikan bahawa EPA & DHA  mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi.

Kelebihan jika anda membuat belian dari set-set di atas ialah anda akan mendapat manfaat seperti berikut:-

Anda berpeluang mendapat 5% diskaun dari harga ahli. Waww hebatnya.. so bagi ibu-ibu or sesiapa sahaja yang nak menghadiahkan Set ini untuk diri sendiri atau insane yang tersayang, ini lah masanya.

Promosi ini adalah yang julung kalinya di adakan oleh pihak Shaklee untuk memberikan penghargaan kepada ahli baru dengan mendapat pelbagai kebaikan apabila enroll dengan Shaklee.

Anda juga akan mendapat Extras dalam bentuk RM (bonus) jika anda ingin berbissnes dan extra diskaun + cashback jika anda ingin makan sendiri. Huh… kelebihan berganda-ganda nih. Untung tau sesiapa yang beli set ni, zaman saya register dulu, mana ada offer macam ini taw…

Jadi teramatlah rugi ibu-ibu yang sedang mencari set hamil dan set pantang shaklee kalau tak grab promosi YES yang sangat best ni.

Kenapa saya terus galakkan anda daftar sebagai ahli bila beli set ini? Sebenarnya tujuan daftar bukan semata-mata nak berbiznes Shaklee tapi untuk anda sendiri dapat penjimatan extra. Kalau tak jadi ahli, anda terpaksa membeli dengan harga retail yang jauh lagi mahal. Jadi fokus saya di sini untuk bantu ibu yang nak dapatkan Set Hamil dan Set Pantang ini pada harga promosi dan nikmati EXTRAS yang Shaklee berikan bila daftar sebagai ahli.

Bila mendaftar sebagai ahli, anda hanya perlu membayar RM80 tapi faedah yang anda bakal dapat adalah:

  1. Layak dapat beli kesemua set ini pada harga ahli di mana anda jimat lebih 25%
  2. Dapat FREE Vitalea yang berharga RM88
  3. Dapat EXTRA 5% diskaun dari harga ahli
  4. FREE shipping
  5. Dapat Cashback ~ RM23++

BONUS!!!

FREE consultation, jadual pengambilan vitamin serta jemputan ke group khas FB apabila membeli dengan saya 

Banyak kan kelebihannya. Dapat berjimat ratusan ringgit tu. Dan tawaran best ni anda takkan dapat kalau tak join sebagai ahli!

Selain tu, set hamil dan set pantang Shaklee ni juga adalah antara Set yang terbaik dan terhangat pilihan ibu-ibu termasuk saya sendiri. Setiap set ni dapat digunakan sehingga 4 bulan taw.

 

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

SupernifzLOGO

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun boleh…

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani

YES Shaklee!!

Yesbroc

Secara ringkasnya, Shaklee  (Shaklee Malaysia) telah memperkenalkan program Youth Entrepreneur System (YES) untuk membuka peluang kepada belia-belia Malaysia yang mahukan kejayaan, kesihatan dan taraf kehidupan yang lebih baik .Ia telah di rasmikan oleh Presiden Shaklee Malaysia, Mr Victor Lim dalam sesi temubual yang diadakan di ibu pejabat Shaklee Malaysia, The Pinnacle Sunway

YES mula diperkenalkan pada awal Mei 2015 mensasarkan golongan belia untuk berkecimpung dalam bidang keusahawanan dengan memiliki perniagaan sendiri dengan modal yang rendah namun pulangan yang hebat. Ia diperkenalkan pada awal Mei 2015, merupakan satu lagi inisiatif program kemasyarakatan ‘Shaklee Cares for Our Youth’ dibawah Shaklee Cares.

Young Entrepreneur System (YES)

graduation

Young Entrepreneur System (YES)  mensasarkan golongan penganggur atau pelajar lepasan universiti/kolej yang sedang mencari pekerjaan. Tapi tak semestinya golongan pelajar sahaja. Kalau yang lain yang nak buat part time bisnes, tambah pendapatan, kena buang kerja ke, atau masih takde kerja ke atau perlukan duit untuk perbelanjaan seharian, atau merancag nak berhenti kerja ke, atau berimpian nak jadi WAHM atau WAHD ke haaa.program  YES memang tepat untuk anda

Anda tidak perlu risau sekiranya anda tidak mempunyai idea atau pun modah yang besar.Anda boleh mulakan melalui online atau offline. Ikut mana yang anda suka. Tak perlu buka kedai yang kena sewa lah apa lah  bagai tu.

Apa yang bestnya program ni?

  • tak perlu modal yang besar beribu ringgit.. serendah Rm600-Rm800. Ini adalah beserta membership dan produk.
  • tak perlu nak sewa kedai atau tempat menjual
  • Mulakan dari rumah sahaja atau di mana-mana yang anda inginkan.
  • Tak perlu terus berhenti kerja, Memadai luangkan masa 2-3 jam sehari untuk bisnes ini
  • Bonus setiap bulan jika cukup syarat
  • percuma sebotol VITALEA bagi anda yang baru nak sign up bulan ni sehingga october
  • dan yang paling best ada peluang nak dapat cash RM10 ribu beserta trofi ( haa ni kena belajar dan akan di ajar oleh mentor dlm shaklee )
  • ada matching point extra bonus dan rank up bonus

yes

Anda boleh pilih mana2 set YES pack yang Shaklee dah sediakan untuk anda memulakan program ini:

Set Prenatal, Set Postnatal, Set Fitness, Set Forever Young dan banyak lagi lah.

Yespack

Dan yang lagi best, anda bukan berseorangan, lepas sign up, latihan susulan ada juga disediakan oleh pihak Shaklee Malaysia.juga seminar-seminar yang boleh anda ikuti di Shaklee University.

Memang best!! Di kala ramai yang kena potong gaji, tapi syarikat Shaklee bagi extra ‘gaji’ pulak kat pengedar2 Shaklee.. kan best tuu

 

Haaa…inilah ciri-ciri keusahawanan yang diperlukan. Jadinya dengan sistem yang lengkap, tersusun dan memudahkan kepada usahawan baru yang telah disediakan, program YES ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang menyertai projek Shaklee dan berpeluang menjadi Jutawan dalam masa 13 bulan sahaja sekiranya anda benar-benar FOLLOW dan DUPLICATE system YES ini.

Dalam ini pelbagai teknik business yang dipelajari dan dikongsi bersama-sama untuk mencapai target yang kita impikan.

Haaa.. tunggu apa lagi tuh? jejom cecepat WhatsApp Roe cecepat jom…

Berminat nak tau or  order Vitamin Shaklee, hubungi saya sekarang!

SupernifzLOGO

iR Rohimaiza Abdol Rgani
SMS/WhatsApp: 012 658 4283

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun boleh…

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shaklee, kita akan bantu semaksima mungkin 

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 

Hubungi saya, Rohimaiza Abdol Rgani