Cara minum ESP SHAKLEE yang betul

Assalamualaikum semua :)

 

Energizing Soy Protein Shaklee

Energizing Soy Protein Shaklee

Ok hari ni nak cerita dan explain details lagi tentang ESP SHAKLEE yang sentiasa ON DEMAND dan BEST SELLER :)

PERHATIAN!!! PERHATIAN!!! ESP Shaklee ni BUKAN UNTUK WANITA MENGANDUNG / MENYUSU sahaja taw… jangan salah faham!!! ESP keluaran Shaklee ini sesuai untuk semua golongan. Tak kira lah yang belum berkahwin,yang  dah kahwin, orang2 tua, even kanak2 atas setahun pon boleh minum ni taw. Kaum LELAKI pon boleh minum. So, kalau si Isteri dah beli, boleh laa kongsi dengan anak dan suami.

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk  

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit

 

Hurm, amacam?? Banyakkan kelebihan ESP ni. Kompem anda tidak akan menyesal lah bila sekali mencuba minum ESP Shaklee nih… Pasti nak lagi & lagi punya lah…

Ok, dah taw khasiat2nya yang byk tuh kan, jom saya ajarkan macam mana cara yang sedap nak minum ESP ni?

Ini jugaklah soalan yg saya ajukan bila mula-mula nak “berjinak-jinak” dengan ESP nih… Ok kat bawah nih saya sharekan beberapa resepi ESP Shaklee yang selalu saya buat k…

Baiklah sebelum tuh yang perlu korang tau, ESP ni dalam bentuk serbuk ye. Kena bancuh dengan air suam/jus/milo/horlicks/susu untuk minum.

   

ANTARA RESEPI ESP YANG HEBAT & SEDAP, JOM TRY :) *special for my lovely customers! *

1)  1 sudu bancuhan ESP + Air Suam

Harus di INGAT ya, jangan bancuh dengan air panas , bancuh dengan air suam/masak je. Kalau bancuh biasa akan dapatkan keaslian rasanya

2) 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung)

3) 1 sudu bancuhan ESP + Milo

 4) 1 sudu bancuhan ESP + Twister Oren/Mangga

5) 1 sudu bancuhan ESP + Fresh Milk + kurma 
(kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend Perhhh… mmg meletop rasanya…)

6) 1 sudu bancuhan ESP + Ribena 

7) 1 sudu bancuhan ESP + Nesvita 3 in 1 

8) 1 sudu bancuhan ESP + Susu Anmum 

(Bagi ibu-ibu yang menyusu, kompem susu anda akan pekat punya lah…)

9) 1 sudu bancuhan ESP + campuran buah-buahan dan blend 
(buah kegemaran anda)

10) 1 sudu bancuhan ESP + Horlicks 

 11) 1 sudu bancuhan ESP + Nestle Bliss

12) 1 sudu bancuhan ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake

Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP

Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda ( Boleh minum 2x sehari ye.)

Tips ESP 

  • Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi
  • Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal
  • Gunakan tumbler atau shaker atau botol tupperware untuk menggoncang/SHAKE bancuhan ESP untuk lebih mudah larut. Kalau guna sudu sahaja, nanti tak semua yang larut, jadi berketul-ketul.

 

Hurm.. kompem ada yang nak cuba selepas baca perkongsian saya nih ka?? Jom cecepat+lelaju SMS/WhatApps/eMail saya.. Bukan apa ESP nih HOT Produk taw… Takut kehabisan stock plak nnt….

Sign-latest

Comments

  1. Blog awak nie agak popular kat FB … ramai kawan2 share pos2 dari blog awak…

    saya nak mintak izin share gak la .. :)
    Kaedah Hebat Di Kamar recently posted…Kaedah Hebat Di KamarMy Profile

Trackbacks

  1. […] dah try minum ESP?? Bagi yang dah pernah minum ESP, macam mana rasanya? Sedap tak?? Sedap kan… Nak tau tak yang ESP […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing