Cara & Faedah Menjadi Ahli Shaklee

money2

Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points dan tros layak dapat CASH lagi.

Kelebihan tentang menjadi ahli Shaklee:

Bagaimana cara nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran Pendaftaran (Registration Fee) , ataupun membuat pembelian vitamin/supplimen ataupun barangan Shaklee melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1065293 sebagai sponsor.

Mudah bukan….

Yuran keahlian Shaklee

Yuran Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak)

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 1065293 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dapat menjana Pendapatan sambil memastikan kesihatan insan-insan tersayang terpelihara.

Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 1065293 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan SUPERNIFZ VITAMIN. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di supernifz@gmail.com ataupun whatapps saya di 012-6584283 untuk maklumat lanjut.

Zemanta Related Posts Thumbnail

Comments

  1. Admin… minta izin share kat fb boleh ? ;)
    Cara Bisness Online recently posted…Cara Bisness OnlineMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing