Cabaran 30 Hari Entry

 

The 30 Day Challenge

The 30 Day Challenge

Huhh.. aper pulak tetiba jer Cabaran 20 Hari Entry nih??.. Ha.. ini adalah Satu Cabaran yang telah di berikan oleh Pn. Khadeeja Hasmad http://diaryofmuhammad.com/ a.k.a Mummy saya. Tujuannya sungguhh suci & murni… nak memastikan blog2 anak2..cucu2…cicit2 tak bersawang..he3…

Ok, maka dengan itu di sini saya dengan semangat yang kental, menyahut Cabaran 30 Hari Entry ni….

Tapi cabaran nih giler menarik taw… di mana, bermula dari day 1 sampilah ke day 30, tajuk/subjek yang perlu kami kupaskan telah pun di berikan… Sonyer pepandai ler nak mengarang hokeh…

Jom kita intai-intai tajuk2 yang telah pun mummy Deeja kita pilih…

Hari #1: Pengenalan tentang diri anda. Gambar terbaru

Hari #2: Makna di sebalik nama blog anda

Hari #3: Percutian keluarga

Hari #4: Segalanya tentang ibu bapa anda

Hari #5: Video tentang telatah anak/anak saudara anda yang mencuit hati

Hari #6: Rumah impian anda (lagi bagus kalau letak gambar)

Hari #7: Buku yang anda suka

Hari #8: Lokasi pelancongan impian anda

Hari #9: Impian yang sedang anda usahakan

Hari #10: Outdoor activity kegemaran anda

Hari #11: Quote yang sangat bermakna buat anda

Hari #12: Kereta impian anda (lagi bagus kalau letak gambar)

Hari #13: Jika income anda sejuta ringgit sebulan, setiap bulan, apa perancangan anda?

Hari #14: Restoran kegemaran anda

Hari #15: Cadangan untuk menjadikan Malaysia a better place to live

Hari #16: Sesuatu yang anda rindui

Hari #17: Perkara terbaik yang berlaku kepada anda pada minggu ini

Hari #18: 3 perkara yang anda sukakan tentang personaliti anda

Hari #19: Perkara yang membuatkan anda takut

Hari #20: Perkara yang membuatkan anda tercabar

Hari #21: Binatang kesukaan anda

Hari #22: Pakar motivasi kegemaran anda

Hari #23 Insan terpenting kepada anda

Hari #24: Cara terbaik habiskan masa lapang

Hari #25: Obsession anda

Hari #26: Hadiah terbaik yang anda ingin beri kepada ibu bapa anda

Hari #27: Hadiah terbaik yang anda ingin beri kepada pasangaan anda

Hari #28: Hadiah terbaik yang anda ingin beri kepada anak-anak/anak saudara anda

Hari #29: Apa definisi kejayaan menurut anda

Hari #30: Impian anda untuk 30 hari akan dating

Haa.. itu lah dia senarai panjanggg yang telah pun diberikan tuk kami…. Hurm.. takper..tak per… at least tak ler kami terkapai2kan nak carik idea aper yang nak di karang… HOKEH… sampi sini dulu sesi pengenalannyer…

Tunguuuu kupasan tuk day #1 dan seterusnya k…

 

Amacam menarik tak cabaran nih?? menarik kan…jom kengkawan join kami skalik.. kita cabar sesama kita… jangan lupa tinggalkan komen kat bawah nih k…

 

WISH ME LUCK!!!  :-P

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing