Apa tu Vivix?

Zemanta Related Posts Thumbnail

Vivix adalah merupakan minuman campuran botani dah ia merupakan revolusi terbaru dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix adalah sejenis minuman yang pekat berwarna merah, atas sebab itulah ramai yang menggelarkannya “Sirap Shaklee”. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. 
 
Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?

 Vivix mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Resveratrol

Resveratrol

  

Vivix merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, penyakit kardiovaskular, kanser, tekanan darah tinggi, kencing manis, terlebih berat badan n masalah kegemukan, nyanyuk, osteophorosis, penyakit2 mata spt katarak n glaukoma dan macam-macam lagi.

Kelebihan Vivix Shaklee

Kelebihan Vivix Shaklee

Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah…

Tapi takkanlah kita yang Islam kena minum wine merah, jadi ALTERNATIF terbaik adalah dptkan vixix..Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia

Trackbacks

  1. […] VIVIX..adalah satu2 produk yang boleh masuk dalam DNA badan kita. Ia bertujuan untuk membantu membaiki kerosakan DNA dimana sekiranya berlakunya kerosakan DNA,penyakit-penyakit seperti  Kanser, salur darah tersumbat, sakit jantung, rambut beruban dan lain2..semua penyakit yg kita hadapi hari ini adalah disebabkan oleh kerosakan DNA. […]

  2. […] Jika ada bajet lebih, memang sangat disarankan untuk ambil VIVIX… […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing