4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular & Cara Vivix ® Boleh Melambatkan Penuaan

Zemanta Related Posts Thumbnail

 

Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yg asal) yang akan mengganggu fungsi sel & penjang umur. Ramuan Vivix ® melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix ® mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel

Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix ® menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

Penimbunan Protin AGE

Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation End products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix ® adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscaline”) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

 

Sekiranya anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, Jejoms hubungi saya:

SID-1065293
 
 ~Anda boleh dapatkan dari saya atau anda boleh dapatkan vitamin Shaklee di Cawangan seluruh Malaysia dengan ID saya 1065293, dan jaminan saya untuk anda:

1) FREE Consultation & After Sale Service (bimbingan exclusive dari saya)
 2) Harga Terbaik dan Mampu Milik
 3) Nikmati layanan ISTIMEWA &EXCLUSIVE di secret group saya FB & WhatsApp

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing