Bagaimana Atasi Masalah Rambut Beruban dan Rambut Gugur

Adakah anda juga menghadapi masalah rambut beruban ataupun rambut gugur?

Rambut gugur adalah dilema, tak kira lelaki ke wanita… tua ke muda ke pun sama je sekarang nih.. bermasalah rambut…mesti rasa resah dan lemas bila tengok banyak rambut gugur di lantai, bantal dan juga sikat kan! Arggggg… Tak best kan rasanya.

Macamana nak selesaikan masalah rambut gugur ni?

Ni kisah seorang suami yang mengalami masalah rambut gugur. Yang memeranjatkan, bukan saja rambutnya makin subur, malah makin hitam!

vivixuban

Semakin kita berusia, kapilari yang mengalirkan darah ke akar rambut semakin merosot menyebabkan darah tidak dapat mengalir dengan baik ke kulit kepala. Hasilnya, rambut kian menipis dan rosak.

Dapatkan Vivix untuk membantu atasi masalah rambut gugur anda.

 

BAGAIMANA CARA NAK JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

Ramai sangat sebenarnya pengguna tegar Shaklee nih. Yang mana kebanyakkannya sudah sangat puas hati dengan hasil keberkesanan Shaklee nih. Alhamdulillah dengan konsultasi dan khidmat nasihat yang betul, insyaAllah semua pengguna Shaklee pastinya akan amat berpuas hati.

kelebihan-menjadi-ahli-shaklee-08

Rata-rata memang ramai sangat dah pengguna tegar Shaklee sungguh berpuas hati dengan produk Shaklee ni. Sebab itulah biasanya untuk penjimatan berganda-ganda, pengguna tegar Shaklee akan terus daftar ahli Shaklee untuk pembelian produk Shaklee seterusnya. Bukan sahaja memang semakin menjimatkan, malah memang ada banyak sangat benefit lain dengan mendaftar ahli Shaklee.

RUGI KE KALAU SAYA AMALKAN SHAKLEE TAPI SAYA MASIH BELUM MENDAFTAR MENJADI AHLI SHAKLEE? 
Sejujurnya akan saya katakana tersangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit nya. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah saya~!!

 

BAGAIMANA CARA NAK JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

join-shaklee2

1. Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Daftar Ahli Shaklee dengan yuran hanyalah RM 68.90 dan postage membership kit RM10.60 (total hanyalah RM79.50). Jika ingin mendaftar sahaja tanpa membeli barang juga boleh, jika ada barang nak beli sekali pon boleh., Kesemua barang terus dengan harga ahli dan menggunakan ID sendiri. Bayangkanlah jika beli cukup point, siap terus dapat CASH BACK pula di bulan yang akan datang.

2.Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee SECARA PERCUMA?

Boleh sangat. Sekiranya memang ada produk nak beli dan pada masa yang sama nak join Shaklee, dan beli pula memang banyak (kawan nak join, sedara nak tumpang beli dan sebagainya), points pulak mencecah 200 points, anda terus dapat MEMBERSHIP FREE bernilai RM68.90!!! Ditambah pula automatik dapat CASH BACK / REBATE RM35 terus masuk dalam akaun. Ha.. tak ke berganda-ganda seronoknya kat situuuu..  Memang penjimatan berganda-ganda lah.

3. Macam mana nak tau point untuk setiap produk?

Senang jer. Anda boleh lihat jadual di bawah sebagai rujukan dan pilih mana-mana produk yang anda nak sehingga cukup 200 point untuk membership percuma bernilai RM68.90. Saya akan menghubungi anda secepat mungkin dengan jumlah harga ahli untuk senarai produk yang anda dah pilih.

retailprice

Jadi lepas anda dah pilih senarai produk yang anda berminat nak beli untuk dapatkah keahlian percuma, anda hanya perlu What Apps kan detail anda kepada saya, terus saya akan berikan senarai harga ahli dan terus anda dab boleh mula berjimat…. (sehingga 15% – 30% lebih murah) dari harga di atas. Malah sekiranya pembelian anda melebihi 200 points, anda dapat membership bernilai RM69 tadi secara PERCUMA, dan CASH BACK RM35 terus masuk ke dalam akaun anda!!

4. Macam mana nak beli barang nanti bila dah jadi ahli?

Anda tak perlu susah payah ke branch Shaklee sebab semua urusan pembelian boleh dibuat secara online. Lepas dah place order, biasanya dalam 2 hari barang dah sampai. Nak saya orderkan juga tiada masalah langsung. Pilihan postage yang ada adalah Poslaju Malaysia, GDex dan juga Citilink.

5. Boleh ke nak walk in branch dan daftar ahli di branch?

Boleh jer kalau nak daftar di branch. Cuma pastikan di ruangan “Penaja / Sponsor”, anda masukkan Shaklee ID saya, 1065293 (nama ROHIMAIZA ABDOL RGANI). Selepas selesai mendaftar, sila hubungi saya di 012 658 4283 seberapa segera supaya saya boleh emelkan koleksi eBook khas untuk rujukan anda (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagilah!).

Kalau konfius, boleh jek saya daftarkan membership secara online (tak perlu bayar) dan terus ke branch utk pengaktifan (pengaktifan dibuat dengan membeli membership kit).

6. Jadi ahli ni kene promote ke? Kene bisnes ke?

Lahh… tak perlu…. Kalau nak makan sendiri, memang tak perlu promote. Beli untuk makan sendiri jek. Konsep Ahli Shaklee berdaftar atau Shaklee Independent Distributor adalah konsep consumerisme seperti ahli JCard, Aeon, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya. Seperti mana bila kita jadi ahli JCard, Jusco takde pun wajibkan kita jual sebotol kicap setiap bulan kan, begitulah juga keahlian Shaklee. Tak perlu pon jual menjual ni. Melainkan kalau nak jual, memang saya akan ajar semuanya secara PERCUMA.

7. Macam mana pulak beli vitamin boleh dapat CASH BACK?

Ok, kalau anda berminat, Haaaa, begini cara nya. Sememangnya tak ada limitation @ paksaan membeli bila dah jadi member ni.

Tapi katakan la 1hb ada kawan nak beli Shaklee, diorang tau pulak kita ni member. So kita pakai la ID kita ni untuk belikan pada beliau. 2 hb, tetiba sudara kita berminat jugak nak beli. 3hb pulak, kawan opis berminat nak makan vitamin bila nampak muka dah flawless . Sampai laaa 30/31 hb, ramai pulak jadinya membeli pakai ID kita. Tengok-tengok point terkumpul jadi 200 point. Automatik Shaklee akan bagi CASH BACK ~ RM35 macam tu masuk terus dalam akaun kita pada 15 hb seterusnya.

Haa.. semudah itu je pun Shaklee akan bagi BONUS kat anda, anda tak perlu keluarkan apa2 RM pun kan…Pada asalnya anda Cuma nak tolong orang je kan… Kan ke best tu. Sebab tu la masa register Shaklee, diorang mintak akaun bank. Duit CASH BACK tu, boleh la kita beli vitamin untuk diri kite.

Tak pasai-pasai anda dah dapat vitamin FREE dah tu. Dan, tak de limit cash back ni. Boleh jadi sampai beratus-ratus. Apatah laa lagi sesiapa yang memang nak buat bisnes. Memang mencapai ribuan ringgit.

Sebab tu lah ramai suri rumah buat bisnes Shaklee ni. Sebab tak sengaja terdapat CASH BACK jadi income. Menarik kan..

 

PERBEZAAN KAMI

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya supernifzv@gmail.com untuk maklumat lanjut.

Jangan segan-segan k…

rohie3